Hans Boehlee

18-02-2013

     

Hans is getrouwd met Corrie Boehlee al vanaf  13 januari 1977

Wij hebben twee al weer volwassen kinderen.

Mijn hobby's zijn talloos, zoals muziek luisteren, video filmen, fotograferen computers, websites maken, motorrijden. Sporten vind ik leuk, tennissen mag ik graag doen maar op het ogenblik heb ik in andere dingen meer plezier. Maar ook skiŽn is een hele fijne sport. Zomers ga ik lekker motorrijden met mijn vrienden. 

 In de winter lekker schaatsen op de ijsbaan de Uithof in Den Haag.

Ook hardlopen vind ik leuk. Met mijn ex-buurman, Rien Verhoef inmiddels een heel goede vriend, heb ik  voor de tweede keer een halve marathon gelopen.

Alles wat met techniek te maken heeft vind ik heerlijk om over te lezen of op tv kennis van te nemen. Verder mag ik lekker van het leven genieten. Culinair en luxe uit eten vind ik geweldig. Natuurlijk lui op vakantie gaan vind ik ook zalig, na hard te hebben gewerkt. Drie jaar geleden ben ik nog naar Kenia geweest met de Verkaart stichting.

Met de Golden Boys skiŽn in 2005 naar GaltŁr 2007 naar Ischgl in Oostenrijk en nu alweer voor het derde jaar naar ItaliŽ. Perfect skiŽn in de Dolomieten. Prachtige tochten kun je er maken 1200km lang! Dit jaar op de Marmolada

Marmolade 360 graden view

 geskied van 3400m hoogte.

Inmiddels ben ik gestopt met werken. sinds juni 2007. ik had er geen aardigheid meer in. Zo veel gezeur aan je hoofd. Nu verdien ik een beetje bij met het overzetten van video en super 8film op dvd. Kleine foto reportages.

ja dat is weer eens wat anders.

 

 

Hans Boehlee, tijdens bezoek aan de Superbike races op Assen 2004

  Eindelijk die halve marathon gehaald!!!!!!!!!  
 
Op zondag 13 juni 2004 heeft Hans Boehlee
uit Leiden
de Leidse Marathon
gelopen in een tijd van 1:57:55
en werd daarmee 1430e op de afstand: Halve marathon, ja de foto van mij staat niet meer op de site van de organisatie moet ik nog even inscannen
 

Nu al weer twee jaar later staat die halve marathon weer voor de deur. Met Rien goed getraind gaan we zondag 18 juni 2006 op mijn verjaardag het nogmaals proberen. We proberen onze tijd te verbeteren maar dat zal niet meevallen zeker als het warm weer wordt 18 of 19 graden zou beter zijn. Maar het is wel leuk om te doen. Jullie horen nog van ons.

Onze start nummers zijn

Hans 2189 en Rien 2190
Jullie kunnen met ons start nummer de tussenstand en finish tijd ontvangen. Ga naar www.marathon.nl