Monique Boehlee

Deze leuke foto kwam Monique tegen in een oud album volgens mij is het een schoolfoto. Vind het zo'n mooi foto.

 

Dit ben ik, Monique Boehlee  BSW BN 

Wie ben ik?
Ik houd van de gewone en ongewone dingen van het leven. Ik houd van spanning en van uitdaging, maar ook van ontspannen en vertrouwd. Ik houd van lol maken, stappen, gekkigheid, humor, maar een serieus gesprek vind ik ook belangrijk.
Ik ben lief, spontaan, eerlijk, enthousiast, ondernemend, betrouwbaar, sociaal, onafhankelijk, extravert, een doorzetter, netjes, verzorgd, temperamentvol, gevoelig, ruimdenkend, hartelijk, initiatiefrijk, energiek etc. (beetje overdrevenred.)         
Ik houd van comfort, goed eten en een goed leven en ben op zoek naar een leuke man.

Muziekvoorkeur:
Pop, House, Klassiek, Jazz, Nederlandstalig en anders

Favoriete boeken:                                             Buitenlandse en Nederlandse literatuur
Allerlei (Ik kende hem al twee dagen, Isabelle, Het gouden ei, De da vinci code, Vuurtoren, De tweede dochter, Ik ook van jou, Mores, Elementaire deeltjes.)
Thrillers/ spannende boeken
Kinderboeken (Thea Beckman, Jan Terlouw, Roald Dahl, Harry Potter)
Vakliteratuur

Favoriete  films:                                                           Soldaat van Oranje, Zwart Boek, Saw, Amelie, Pride & Prejudice, Dead poet society, Green mile, The wave, Das experiment, Saving private ryan.  spannend/ thrillers, psychologische films medisch getinte  films (skiŽn, paardrijden, yoga)  en nog veel meer.

 
 

Vrijetijdsbesteding:  
Uitgaan/ met vrienden afspreken; tijd aan allerlei hobby's besteden; bioscoop/ films kijken; lezen, (vak)literatuur, fotografie; theater; internet; tuinieren; wandelen door het bos/ over het strand; dieren, sporten

Tot slot:                       

Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden, als Bachelor of Social Work (BSW)en als Bachelor of Nursing (BN)respectievelijk de studies Sociaal Pedagogische Hulpverlening en HBO-Verpleegkunde.

Ik ga per 1 augustus 2007 in het Diaconessenhuis Leiden werken op de kinderafdeling. Sinds maart 2008 volg ik ook de opleiding tot kinderverpleegkundige.

In juni 2009 is haar diploma kinderverpleegkundige uitgereikt.

Nu 2012-2013 ben ik bezig met een studie Neonatologie in je raad het al VU in Amsterdam! Best pittige studie. Hier mag ze zeker trotst op zijn het is zeker geen gemakkelijke studie.

Ze heeft dit een half jaartje gedaan in het AMC in Amsterdam, maar het was toch niet hetgeen ze  ervan voorstelde. Hierna id Monique  op de kinder afdeling gaan werken van het AMC. Dit is toch heel wat anders dan in een Diaconesse ziekenhuis. In een academisch ziekenhuis komen veel meer bijzondere ziekte gevallen binnen. Ze vindt het erg interessant.

Maar het reizen naar Amsterdam is ook erg vermoeiend en ze heeft inmiddels een nieuwe baan in het LUMC in Leiden gekregen. Ze gaat per 1 februari 2017 beginnen op twee verschillende afdelingen. Hierna moet ze een keuze maken op welke afdeling ze wil gaan werken.

Ik wens ze heel veel plezier in haar nieuwe baan. En voor ons een hele geruststelling dat ze niet meer zo ver hoeft te reizen. Het reizen is toch vermoeiend en gaat van je vrije tijd af. Dus lekker genieten met Vino haar Teckel.