Huurvoorwaarden

Welkom aan boord


Borgsom plus huursom via site Barqo te voldoen


Prijzen zijn inclusief brandstof.


Minimum leeftijd huurder 21 jaar - Legitimatie verplicht.


Wij willen onze mooie sloep zo netjes mogelijk houden. Het is niet toegestaan om met leren schoenen en hoge hakken de boot te betreden. De teakhouten vloer is zacht en kwetsbaar. Graag sportschoenen.


De huurder is volledig aansprakelijk, voor vermissing of schade aan de gehuurde boot.


Schade die gemaakt is tijdens de huur periode, dient direct gemeld te worden bij de verhuurder. Als er schade ontstaat aan of bij de gehuurde boot of u heeft pech,

Bel Barqo 085-0160 188. Zij helpen je dan verder. Zij zijn 24/7 bereikbaar.

Informeer hierna Corrie of Hans Boehlee 06-168 13 927 of 06-22 66 1983


Op de huurprijs wordt door Barqo service kosten berekend. Zij betalen hiervan de pechhulp, 24/7 ondersteuning en de Bootdeelverzekering voor het huurdersgedeelte. De eigenaar van de boot heeft een basis WA-casco verzekering afgesloten.


De verzekering geldt in de binnenwateren van Nederland, met uitzondering van de open Zeeuwse stromen, het IJsselmeer en de Waddenzee.


Diefstal is niet gedekt als de boot onbeheerd wordt achtergelaten in de grachten, (dus buiten een jachthaven) van de steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Leiden. Hier dient het meegeleverde kabelslot te worden gebruikt en degelijk verankerd aan een vast punt op de wal. De verhuurder is niet aansprakelijk voor het verliezen en/of het beschadigen van eigendommen die de huurder meeneemt op het vaartuig.


De hoogte van deze service kosten zijn afhankelijk van de huurprijs van de verhuurder en zijn als volgt opgebouwd: Prijs tot €150 = 15%; €150 - €250 = 12%; hoger dan €250 = 8%.


Bij roekeloos gedrag of grove nalatigheid, worden de schades altijd verhaald bij de huurder van de boot.


De boot moet schoon ingeleverd worden, anders worden er schoonmaakkosten berekend.


Huisdieren zijn niet toegestaan.


U kunt tot 48 uur gratis annuleren tussen 24-48uur 50% restitutie van huurbedrag (Flexibel)


Gratis parkeren in de wijk.


Gratis zwemvest in bruikleen, voor kinderen.


U heeft geen vaarbewijs nodig.